Ona bir kadın vücudunu çirkinleştiren üstüne giyilen şeyler yaptı.

20110419

Microsoft Bulut Bilişim Dünyasına Genel Bakış | Microsoft Türkiye Blog

Google”ın, göze gelmeden Microsoft”a alternatif olma yolunu ve diğer tüm yolda olanların önünü kesmeye kararlı bir Microsoft görüyoruz. MS Azure ile bilişimdeki liderliğine daha uzun süre devam edeceğe benziyor.



İşletmenizin hiçbir şeyden taviz vermemesi için beklediğiniz güvenilirlik, güvenlik ve küresel erişime sahip olacak kadar kapsamlı bulut hizmetleri ve kurumsal uygulamalar kümesini yalnızca Microsoft sunuyor. Doğru teknolojiyi kullanarak, işletmenizin hemen hemen her yerden veriye ve işbirliği araçlarına anında erişmesini sağlayabilirsiniz. Microsoft bulut hizmetleri, zaten tanıdığınız kurumsal uygulamalar ve zaten sahip olduğunuz varlıklarla daha fazla verimlilik elde etmeyi mümkün kılıyor.
Onlarca yıl boyunca küçük ve büyük işletmelere hizmet vermenin deneyimi ile, Microsoft bulut hizmetleri, hem sizin hem de çalışanlarınız için ilk günden itibaren ölçeklenebilir ve tanıdık teknolojinin değerini anlıyor. Her şeyi doğru şekilde bir araya getirdiğimizden emin olmak için, bilinen en kapsamlı bulut tabanlı iş çözümlerini sunmanın yanı sıra 24 saat destek sunuyor.
from blog.microsoft.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

XFN Friendly

İzleyiciler